Idi na glavni sadržaj

Filter:


Broj zvezdica

Ocena gostiju

Dobra Voda – 58 hotela i smeštaja
Izaberite datume i pogledajte najnovije cene i ponude.
Apartments Palma, hotel u Dobroj Vodi

Apartmani Palma su smešteni na obali mora, pored najveće peščane plaže u Baru. U ponudi su moderne smeštajne jedinice koje imaju klima-uređaj i balkone s pogledom na more.

9.2
Ocena: 9.2
Izvanredan
Ocena: izvanredno
10 recenzija
Cena odRSD 11.014,47po noćenju
Sunset Hotel & Beach, hotel u Dobroj Vodi

Objekat Sunset se nalazi u Dobroj Vodi i nudi bar i restoran. Ponuda hotela obuhvata vrt i klimatizovane sobe sa besplatnim WiFi internetom i sopstvenim kupatilom.

9.2
Ocena: 9.2
Izvanredan
Ocena: izvanredno
424 recenzije
Cena odRSD 13.592,32po noćenju
David apartments and rooms, hotel u Dobroj Vodi

Ovaj hotel se nalazi u mestu Dobra Voda, na 7 km od Bara. U ponudi ima privatnu plažu i otvoreni bazen. Sve sobe imaju balkon sa pogledom na more.

7.1
Ocena: 7.1
Dobar
Ocena: dobro
108 recenzija
Cena odRSD 8.436,61po noćenju
David Lux beach rooms, hotel u Dobroj Vodi

Objekat David Lux beach rooms se nalazi na obali mora u Dobroj Vodi, a udaljen je nekoliko koraka od znamenitosti Plaža Mali Pijesak i 2 min. hoda od znamenitosti Plaža Veliki pijesak.

7.6
Ocena: 7.6
Dobar
Ocena: dobro
153 recenzije
Cena odRSD 11.600,34po noćenju
Apartments Atlantis, hotel u Dobroj Vodi

Apartmani Atlantis se nalaze na plaži Veliki Pijesak, na 6 km od Bara. Objekat je smešten na svega 10 metara od najbliže plaže.

6.9
Ocena: 6.9
Prijatan
Ocena: prijatno
113 recenzija
Cena odRSD 9.374,01po noćenju
Villa Medusa Apartments, hotel u Dobroj Vodi

Apartmani Villa Medusa nude otvoren bazen, sezonski otvoreni bazen i pribor za roštilj. Nalaze se u Dobroj Vodi kod Bara, na 250 metara od plaže Veliki Pijesak.

9.7
Ocena: 9.7
Izuzetan
Ocena: izuzetno
100 recenzija
Cena odRSD 9.374,01po noćenju
Apartments & Rooms Elite, hotel u Dobroj Vodi

Smešten u selu Dobre Vode, hotel Apartments & Rooms Elite je udaljen svega 7 km od Bara. Nudi sopstvenu plažu sa besplatnim ležaljkama, peškirima i suncobranima. Sve sobe imaju balkon i pogled na...

9.0
Ocena: 9.0
Izvanredan
Ocena: izvanredno
200 recenzija
Cena odRSD 7.030,51po noćenju
Apartment Light House, hotel u Dobroj Vodi

Objekat Apartment Light House nalazi se u selu Dobra Voda, na 7 km od Bara i 50 km od Podgorice. Plaža se nalazi na pešačkoj udaljenosti od objekta.

8.9
Ocena: 8.9
Sjajan
Ocena: sjajno
50 recenzija
Cena odRSD 8.788,14po noćenju
Apartments Taida, hotel u Dobroj Vodi

Objekat Apartments Taida nudi klimatizovani smeštaj sa besplatnim WiFi internetom, na samo 300 metara od peščane plaže u Dobroj Vodi. Većina apartmana ima balkon sa pogledom na more.

8.6
Ocena: 8.6
Sjajan
Ocena: sjajno
7 recenzija
Cena odRSD 6.995,36po noćenju
Villa Dobre Vode, hotel u Dobroj Vodi

Vila Dobre Vode smeštena je u malom mestu Dobra Voda, na 13 km od Ulcinja. Nalazi se na 250 metara od šljunkovite plaže i poseduje otvoreni bazen sa ležaljkama.

9.0
Ocena: 9.0
Izvanredan
Ocena: izvanredno
86 recenzija
Cena odRSD 5.800,17po noćenju
Prikaži ukupno 73 hotela u Dobroj Vodi

Niskobudžetni hoteli u Dobroj Vodi

  • Povoljni hotel

    Objekat Kalamper Hotel & Spa se nalazi u Dobroj Vodi kod Bara, na 100 metara od plaže Veliki pijesak. U ponudi je smeštaj sa spa centrom i sopstvenim prostorom na plaži.

    Vrhunski hotel, sve super, uslužno osoblje i konobari.

    9,2
    Ocena: 9,2
    Izvanredan
    Ocena: izvanredno
     · 516 recenzija
  • Baba's Hotel & Spa
    Povoljni hotel

    Objekat Baba's Hotel & Spa, koji je smešten u Dobroj Vodi, na nekoliko koraka od znamenitosti Plaža Veliki pijesak, nudi smeštaj sa 4 zvezdice, kao i bar.

    Besprekorno cisto, udobno, ljubazno osoblje :) sve pohvale :))

    9,4
    Ocena: 9,4
    Izvanredan
    Ocena: izvanredno
     · 24 recenzije
  • Hotel BH
    Povoljni hotel

    Objekat Hotel BH sa 4 zvezdice smešten je u Dobroj Vodi, a u ponudi ima smeštajne jedinice sa sopstvenim balkonima. Objekat ima bar, kao i restoran koji služi jela evropske kuhinje.

    Mycket bra läge, trevlig personal och väldigt fräscht överallt.Uppfyllde våra förväntningar.

    7,3
    Ocena: 7,3
    Dobar
    Ocena: dobro
     · 33 recenzije
  • MS Hotel
    Povoljni hotel

    Objekat MS Hotel, koji je smešten u Dobroj Vodi, na 6 min. hoda od znamenitosti Plaža Veliki pijesak, u ponudi ima smeštaj sa terasom, besplatnim privatnim parkingom i barom.

    Really excellent hospitality by the host in MS Hotel.

    7,9
    Ocena: 7,9
    Dobar
    Ocena: dobro
     · 46 recenzija

Najčešće postavljana pitanja o hotelima u Dobroj Vodi




Prijavite se kako biste primali posebne ponude

Cene padaju onog trenutka kada se registrujete!

Šta su gosti rekli o destinaciji Dobra Voda:

  • 4,0
    Ocena: 4,0

    Mjesto je malo, lijepo, prijatno.

    Mjesto je malo, lijepo, prijatno. Ipak ne preporučujem boravak sa djecom, jer većinu vremena duva jak vjetar. More je uzburkano, jaki talasi i veoma hladna voda, ali prelijepe boje. Plaža je od sitnog kamena, ali oštrog te se ne može hodati obalom bez adekvatne obuće.
    Gordana
    Bosna i Hercegovina
  • 10
    Ocena: 10

    Prvi put sam bila u tom delu primorja.

    Prvi put sam bila u tom delu primorja. Mesto je malo, ali je u blizini smeštaja dostupno sve što vam treba, od prodavnica, apoteka, restorana. Voda je kristalno čista. Na plaži ima dovoljno kanti za smeće. Ima dovoljno mesta.
    Marijana
    Srbija
  • 8,0
    Ocena: 8,0

    Cista voda i blizina plaze.

    Cista voda i blizina plaze. Dovoljno restorana i kafe barova. Mjesto je vise orjentisano na porodice sa djecom i ljude koji traze mir. Nema buke tokom noci niti velikih zurki. Prilicna je guzva na plazi posebno u drugom dijelu dana.
    Slobodan
    Crna Gora
  • 8,0
    Ocena: 8,0

    Mirno malo mesto savršeno za relaksaciju i odmor.

    Mirno malo mesto savršeno za relaksaciju i odmor. Uvala čini da talasi nisu preveliki pa je kupanje u čistoj vodi pogodno i po jače vetrovitom vremenu. Ruža vetrova u čijem zagrljaju je Dobra Voda i čistoća mora je poseban zdravstveni benefit. Nedostaje duže šetalište pored obale, bolje snabdevena apoteka i veći supermarket.
    VESNA
    Srbija
  • 8,0
    Ocena: 8,0

    Domaćini su izuzetno pozitivni i ljubazni mladi ljudi, koji...

    Domaćini su izuzetno pozitivni i ljubazni mladi ljudi, koji se trude da vam boravak bude što prijatniji. Preporuka domaćina je posebno ukusna hrana u hotelu Šars, odmah pored hotela Ajla. Pored plaže Veliki pijesak ima lijepih restorana sa ukusnom hranom. Kupanje je prijatno na plaži Mali pijesak, Utjeha kao i manjim plažama koje morate sami pronaći, ako želite izbjeći gužve.
    A
    Anoniman/-na
  • 10
    Ocena: 10

    Mesto je predivno, čista topla voda, vazdušna banja.

    Mesto je predivno, čista topla voda, vazdušna banja. Lokalna samouprava je potpuno izgubila kontrolu kod divlje gradnje, bacanja smeća na sve strane. Bahati vozaci na šetalištu gde ima dece. Nema pešačkog ni pasarele preko magistrale.Cini se da je sve podređeno hotelima. Restoran Deus zaobilaziti, nezubazno osoblje i aljkava usluga. Meštani jako ljubazni i uslužni. Treba omogućiti više pogodnosti vlasnicima apartmana. Asvaltirati ulice i bolja organizacija donošenja smeća.
    Jelena

Pročitajte recenzije hotela u Dobroj Vodi

  • 8.9
    Ocena: 8.9
    Sjajan
    Ocena: sjajno
     · 22 recenzije
    Sve bilo odlično,osoblje je više nego uslužno.Ljubazni su ,pristojni,predusretljiv.Prijavili smo kvar TV-a i fena za kosu,za nekoliko minuta nam je donet drugi,a majstor je zamenio resiver.Za svaki upit,preporuku i drugo šta smo tražili,odmah smo dobijali iscrpne odgovore.Posebno bi naglasila ljubaznost i korektnost gospođice Rahime Striković,skoro nisam srela tako dragu osobu.Hotel je čist,miran,porodičan.Sve lepe reči i preporuke.
    Nikolina
    Srbija
  • 8.3
    Ocena: 8.3
    Veoma dobar
    Ocena: veoma dobro
     · 43 recenzije
    Naš boravak u ovom hotelu premašio je sva naša očekivanja. Udobna prelepa soba sa prelepim pogledom, sve što vam je potrebno je bilo pri ruci, bilo je čisto i udobno. Dva topla bazena, teritorija je zatrpana zelenilom i cvećem. Ali što je najvažnije, ovo je gostoljubiva domaćica i neverovatno ukusna hrana! Raznovrsna, kuvana sa dušom, zaista veoma ukusna hrana. Hvala vam puno na odličnom boravku, sigurno ćemo se vratiti!.
    Aleksej Nazin
    Srbija
  • Od RSD 5.975,93 po noćenju
    8.9
    Ocena: 8.9
    Sjajan
    Ocena: sjajno
     · 54 recenzije
    Savrsen apartmanski smestaj, besprekorna higijena i ljubaznost. Lokacija je izuzetna te nam je boravak ostao u najlepsem secanju, tako da cemo doci ponovo. Docekao nas je jako ljubazan domar hotela koji nam je uvek bio na raspolaganju tokom boravka za sva nasa pitanja. Jako smo zadovoljni, divno gostoprimstvo.
    Sonja
    Srbija
  • 8.7
    Ocena: 8.7
    Sjajan
    Ocena: sjajno
     · 154 recenzije
    Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini plaže. Velika je ponuda odličnih restorana u blizini smeštaja. Soba je čista i uredna. Ima obezbeđen parking. Ima sve šta je navedeno u ponudi. Za svaku preporuku.
    Saša
    Srbija
  • 9.2
    Ocena: 9.2
    Izvanredan
    Ocena: izvanredno
     · 94 recenzije
    Sve što je vezano za ovaj objekat je dobro,sve uredno čisto a najviše mi se dopala srdačnost naše domacice. Uvjek bi se rado vratila u hotel Ajla. I svakom bi preporučila da budu gosti ovoga hotela.
    Violeta
    Srbija
  • 6.9
    Ocena: 6.9
    Prijatan
    Ocena: prijatno
     · 144 recenzije
    Sve je bilo predivno. Za početak mesto Dobra Voda a tek smeštaj. Bilo je čisto,mirno,svi su sa osmehom nas dočekali. Hvala za gostoprimstvo i sigurno ćemo doći opet! Samo tako nastavite!
    Blagojevic
    Srbija
  • 9.0
    Ocena: 9.0
    Izvanredan
    Ocena: izvanredno
     · 86 recenzija
    Sve nam se dopalo. Domaćini divni i profesionalni, objekat čist, moderan, mirno i tiho okruženje. Svakako planiramo ponovo ljetovanje u Villi Dobre Vode.
    D
    Damir
    Bosna i Hercegovina
  • 9.2
    Ocena: 9.2
    Izvanredan
    Ocena: izvanredno
     · 424 recenzije
    Lokacija hotela ,apartman 501sa terasom ,osoblje izuzetno,posebno u restoranu.
    Zoran Trivić
    Bosna i Hercegovina
  • 8.4
    Ocena: 8.4
    Veoma dobar
    Ocena: veoma dobro
     · 284 recenzije
    Ljubazno osoblje, čistoća celog hotela,hrana, ceo kompleks je odličan
    Glisovic
    Srbija
  • 9.2
    Ocena: 9.2
    Izvanredan
    Ocena: izvanredno
     · 516 recenzija
    Generalno je ok. Hotel je odlican.
    MijoG
    Crna Gora

Potražite, izaberite i isplanirajte celo putovanje